Röda korset invigning

Alla ni som är i Umeå för tillfället borde passa på att åka förbi Röda Korset Citys secondhandbutik idag!  Om jag har förstått det rätt så är det de största modebloggarna i Umeå som kommer att hjälpa till med att välja ut kläder till butiken varje vecka. Bl.a. är bloggaren Amanda Brohman involverad. Värt att kolla upp iaf! Ni kan läsa mer om deras verksamhet här!

Elsa Schiaparelli surrealism

Under årens lopp har det kommit och gått många speciella flugor. Elsa Schiaparelli var en italiensk modeskapare född på slutet av 1800-talet, som var väldigt influerad av det mer surrealistiska konsten.
Hon har bl.a. gjort dessa klänningar:
Som ni alla har hört så har histiorien en tendens att upprepa sig själv och idag kan vi se många exempel på folk som följt i Elsas fotspår. Lady Gaga är exempelvis en stor modeikon och har deffinitivt blivit inspirerad från tidigare verk.
Comme des Garçons

Viktor & Rolf (grym enligt mig)



Det här är iofs. ganska extrema fall. Det finns ju de som faktiskt går att använda till vardags!
Mary Katranzou


Diane von Furstenberg

Mode och stil är precis vad du gör det till. Trivs DU i det, så blir det genast snyggt. Våga prova något nytt, det lönar sig i längden!

Signerat

Gaah, precis som för två år sedan så tycker jag fortfarande om hemsidan signerat.se. Det har så mycket fantasifulla och stilrena saker. Men det absolut bästa är ju att de är väldigt unika då de är handgjorda saker som säljs. Det finns med andra ord inte så många exemplar. Det finns saker i alla prisklasser så man kan vara säker på att hitta något, oavsett hur mycket pengar man vill lägga ner. De som gör dessa saker lägger ner så otroligt mycket hjärta och tanke bakom varje sak och sånt går aldrig ur modet.

Allting finns länkat.



"Elsa" - tygkasse



Tab ring (asfiiiin)


Silverring

i like your swag

Tycker den här är så fin! Lite slitet rött, überfräscht. Finns på reuse.se så det är faktiskt inte nypris på den. 1200 kr vilket är helt okej! Har dock redan för mycket väskor till i sommar så jag låter någon annan lycklig person ta den här.
HAHAHA, jag läste igenom mina gamla inlägg alldeles nyss... Typ det roligaste! Så extremt klyschigt. Nä, nå sånt lär det inte bli mycket av i framtiden... hoppas jag...

Those lazy days

Long time no see, huh?
Tror det är dags att rota fram denna blogg och starta om på nytt. Har så mycket på gång nu så jag behöver distraktionen ;)
Hur som helst så hittade jag typ vääärldens mysigaste fleecetröja från Odd Molly! Man får väl se det som en investering då den kostar 1495 kr :/
Ni hittar den här!

RSS 2.0